skip to main content

Inleiding

Pinksterblom te Cromvoirt
© Rosa Verhoeve

Welkom bij het online jaarverslag van het Meertens Instituut. Er is dit jaar een beknopte folder uitgebracht. Het complete jaarverslag is via deze website te bekijken. Vanuit de overtuiging dat uitgebreide, papieren jaarverslagen niet tot de meest opwindende lectuur behoren, zijn we dit jaar overgestapt op deze vorm.

Mocht u suggesties of opmerkingen hebben ter correctie of ter verbetering, dan kunt u contact opnemen met Maureen Schonewille, communicatie@meertens.knaw.nl, die ervoor gezorgd heeft dat de overgang naar deze vormgeving van het jaarverslag soepel en snel tot stand is gebracht.

Terug kijkend is 2006 een dynamisch en geslaagd jaar geweest voor het Meertens Instituut: een nieuw onderzoeksplan, een zeer goede evaluatie en tal van interessante wetenschappelijke activiteiten.

Hans Bennis
directeur
mei 2007