skip to main content

Inleiding

Welkom bij het online jaarverslag 2009 van het Meertens Instituut. Wederom is er dit jaar voor gekozen om slechts een beknopte samenvatting van de activiteiten in 2009 op te nemen in een aantrekkelijk vormgegeven folder. De overige feiten van 2009, dat wil zeggen het complete jaarverslag, treft u hierbij electronisch aan. In 2009 droeg het Meertens Instituut 30 jaar de naam van de oud-directeur van het instituut. Het omslag van dit jaarverslag geeft de verspreiding aan van de achternaam Meertens in 2007. Deze afbeelding komt uit de vorig jaar vernieuwde familienamenbank.

Als u suggesties heeft ter correctie van of opmerkingen over dit jaarverslag, dan kunt u terecht bij onze communicatiemedewerker Femke Niehof, communicatie@meertens.knaw.nl, die verantwoordelijk is voor het tot stand komen van dit jaarverslag.

Hans Bennis
directeur
april 2010
 

alt