skip to main content

Boerrigter, R.

Output 2007

WETENSCHAPPELIJKE ARTIKELEN IN BUNDEL

  • Boerrigter, R. (2007) ‘Identity reflecting business names.’ In: Eva Brylla & Mats Wahlberg [red.] Proceedings of the 21st International Congress of Onomastic Sciences Uppsala 19-24 August 2002. Institutet för språk och folkminnen, Uppsala, pp. 53-61. (Urbane toponiemen. Een onderzoek naar moderne straatnamen en bedrijfsnamen vanuit taalkundig en sociologisch perspectief)

OVERIGE PUBLICATIES

  • Boerrigter, R. (2007) ‘Spelling van straatnamen.’ Engelbrecht van Nassau. Heemkundige Kring Breda 26 (2), 66. (Urbane toponiemen. Een onderzoek naar moderne straatnamen en bedrijfsnamen vanuit taalkundig en sociologisch perspectief)

ORGANISATIE

  • Derde Workshop Netwerk Naamkunde, workshop georganiseerd door R. Boerrigter & D. Gerritzen, te Antwerpen, 29-06-2007.

STUDENTEN

  • Begeleider van Dennis Kruithof (UvA). Vanaf 01-09-2007. Stageonderzoek: Redactie website Netwerk Naamkunde.