skip to main content

Bruin, M.J. de

Output 2007

RECENSIES

LEZINGEN

  • De Nederlandse Liederenbank en het internet. Dutch songs on-line, Universiteit Utrecht, Utrecht, 10-05-2007. (Nederlandse Liederenbank: actualisering en uitbreiding)
  • WITCHCRAFT (What Is Topical in Cultural Heritage: Content-based Retrieval Among Folksong Tunes). Digitaal Verhaal (SenterNovem), Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Hilversum, 23-05-2007. (Dutch Folksongs as Musical Content)
  • Opening (samen met Ate Doornbosch) en demonstratie Nederlandse Liederenbank Online. Nederlandse Liederenbank online & Collectie Harrie Franken naar KNAW, Meertens Instituut, Amsterdam, 17-06-2007. Internet: http://www.liederenbank.nl. (Nederlandse Liederenbank: actualisering en uitbreiding)

BESTUUR

  • Meertens Instituut, websitecommissie, lid, vanaf 2001.
  • Stichting erfgoed van het Nederlandse lied, lid, vanaf 07-04-2005.