skip to main content

Zeldenrust, D.

WETENSCHAPPELIJKE ARTIKELEN IN BOEKEN, BUNDELS EN PROCEEDINGS

  • Zundert, J. van, Antonijevic, S., Beaulieu, A., Zeldenrust, D.A., Dalen-Oskam, K.H. van & Andrews, T.L. (2012). Cultures of Formalization Towards an encounter between humanities and computing. In Computational Turn workshop. Swansea.

LEZINGEN

  • Zeldenrust, D.A., Zundert, J. van, Beaulieu, A., Witteveen, A., Dalen-Oskam, K.H. van, Mandemakers, C.A. & Versloot, A. (2012, april 12). Exploring New Ways of Integrating Heterogeneous Spatial Data and Annotations. Glasgow, UK, 9th European Social Science History Conference, 11-14 April 2012.
  • Zhang, J., Bruin, M.J. de, Kunst, J.P., Peet, C.M. van der, Kemps-Snijders, M., Zeeman, R.H.M. & Zeldenrust, D.A. (2012, november 01). Digital Archiving at the Meertens Institute. Amsterdam, the Netherlands, New Trends in e-Humanities.