skip to main content

Vriend, F. de

 

WETENSCHAPPELIJKE ELECTRONISCHE PUBLICATIE

  • Cornips, L., Kemps-Snijders, M., Snijders, M., Swanenberg, J. & Vriend, F. de (2011). Bridging the Gap between First Language Acquisition and Historical Dialectology with the Help of Digital Humanities. SDH Copenhagen.

OVERIGE LEZINGEN

  • Vriend, F. de (2011, februari 09). COAVA. Utrecht, Nederland, Kick off meeting 2nd call CLARIN NL.
  • Vriend, F. de & Snijders, M. (2011, november 17). Bridging the gap between first language acquisition and historical linguistics with the help of digital humanities. Kopenhagen, Denemarken, Supporting Digital Humanities (SDH).

PROJECTAANVRAGEN

  • Bloothooft, G. i.s.m. J.P. Kunst (Meertens Instituut), F. de Vriend (Meertens Instituut): ‘Interactive migration maps for the 20th century (MIGMAP).’ (2012; 2 IT-developer), ingediend bij: CLARIN. Toegekend.