skip to main content

27 oktober 2011: Uitreiking prijs en opening tentoonstelling ‘Tot welke wij behoor jij?’

Tot welke ‘wij’ behoor jij? Dat was de vraag die het Meertens Instituut stelde aan het Nederlandse publiek. Er zijn ongeveer 70 foto’s binnengekomen, uit het hele land. Een vakkundige jury heeft tien foto’s genomineerd die in aanmerking komen voor de publieksprijs.
Zie de wedstrijdpagina.
Plaats: Meertens Instituut, Amsterdam
Tijd: 16.00 uur

Prijsuitreiking 

Op donderdag 27 oktober worden de juryprijs en de publieksprijs uitgereikt op het Meertens Instituut. De uitreiking is om 16.00 uur. Wilt u de opening bijwonen stuur dan een bericht naar wedstrijd@meertens.knaw.nl

Expositie

Vanaf 27 oktober worden de mooiste foto’s geëxposeerd in het Meertens Instituut. Geïnteresseerden kunnen de expositie gratis bezoeken. Naast de gewone expositie zal er op de website van het Meertens Instituut een digitale expositie te vinden zijn.