skip to main content

24 augustus 2013: Congres De zingende Nederlanden. Emoties, identiteit en actualiteit in de vroegmoderne liedcultuur

Plaats: Koninklijke Bibliotheek, Den Haag
Sprekers zijn Jan Burgers, Michel Ceuterick, Louis Grijp, Donald Haks, Jos Houtsma, Ad Leerintveld, Olga van Marion, Hubert Meeus, Sven Molenaar, Johan Oosterman, Dieuwke van der Poel, Goran Proot, Rudolf Rasch, Sophie Reinders, Riet Schenkeveld, Els Stronks en Betsy Wormgoor.

De Werkgroep De Zeventiende Eeuw organiseert het congres in de Koninklijke Bibliotheek tegen het decor van de Huygenstentoonstelling in de Haagse Grote Kerk, waar de dag zal worden afgesloten met een kort concert. Het definitieve programma staat binnenkort hier: http://www.zeventiende-eeuw.nl/congres.html

Inschrijvingskosten 25 euro, studenten 15 euro, leden van de Werkgroep De Zeventiende Eeuw gratis. Inschrijven via m.dewilde2@uva.nl, eventueel inschrijfgeld overmaken op rekening 4739223 van Werkgroep De Zeventiende Eeuw o.v.v. ‘Congres 2013’. Voor buitenlandse betalingen: IBAN: NL 39 ING B 000 4739223 en BIC: ING BNL 2A.

Voor leden van de Werkgroep is het congres gratis, en lid worden van de Werkgroep Zeventiende Eeuw kan tegelijk met het aanmelden van het congres voor 40 Euro (en 10 Euro voor studentleden).