skip to main content

25 april 2016: Populaire cultuur in de regio

Hoe ziet populaire cultuur in de regio eruit en wat is het belang van lokale cultuur? In deze aflevering verwonderen de mediadoctoren zich over populaire cultuur in de regio. Te gast in de studio is Irene Stengs, cultureel antropoloog verbonden aan het Meertens Instituut.

Onder Mediadoctoren is een tweewekelijkse podcast waarin inhoudelijke en wetenschappelijk-geïnformeerde discussies worden gevoerd over de media. Twee mediawetenschappers – Vincent Crone en Linda Duits – bevragen iedere uitzending een mediakwestie. Ze laten daarbij andere experts, programmamakers of wetenschappers aan het woord en kijken welke antwoorden er bestaan op de centrale vraag. Onder Mediadoctoren is bedoeld voor luisteraars die een sterke interesse hebben of werkzaam zijn in media, communicatie, journalistiek, digitale media of populaire cultuur.

Foto door Irene Stengs (Andre Rieu op het Vrijthof)