skip to main content

Scriptieprijs voor junior onderzoeker Welmoed Wagenaar

Welmoed Wagenaar, junior onderzoeker in het HERILIGION-project van het Meertens Instituut, heeft de Cornelis Tiele MA Thesis Award 2019 van het Nederlands Genootschap voor Godsdienstwetenschap (NGG) gewonnen. De NGG kent deze prijs jaarlijks toe aan een uitstekende MA- of ResMA-scriptie die origineel primair onderzoek, een heldere analyse, en solide theoretische grondslagen toont.

De winnende scriptie, getiteld Framing the Fictional: Making sense of Tumblr media fandom in everyday life, gaat over de rituele dimensies van online fanpraktijken en hoe deze verbonden zijn met het dagelijks leven van fans. De prijs werd uitgereikt tijdens de Spring Meeting van het NGG.

foto: William Arfman

Meer over het HERILIGION-project

Meer over de Cornelis Tiele MA Thesis Award