skip to main content

E-data & Research februari 2020 verschenen

Lees alles over het delen en hergebruiken van data in de nieuwste E-data & Research. Met in dit nummer onder andere aandacht voor de nieuwe Vragenlijstenbank van het Meertens Instituut, waarin alle vragenlijsten vanaf 1931 te vinden zijn. 

E-data & Research verschijnt drie keer per jaar en wordt mogelijk gemaakt door: CentERdataCLARIAHDANSKNAW Humanities Cluster, de Koninklijke BibliotheekODISSEI en het Rijksmuseum. Op de website edata.nl staan alle uitgebrachte nummers. De digitale versie is daar nu al beschikbaar; de papieren E-data & Research wordt volgende week verspreid. 

Gratis E-data & Research ontvangen?

Een gratis abonnement op E-data & Research kunt u online aanvragen. Voor vragen of suggesties voor artikelen kunt u contact opnemen met de redactie via edata@dans.knaw.nl. De volgende E-data & Research verschijnt in juni.