skip to main content

Ibañez Martín, (Rebeca)

onderzoeker etnologie

email
rebeca.ibanezmartin@meertens.knaw.nl
telefoon
020 462 85 43
twitter
@rebecaibanezm

alle publicaties

2023

Efstathiou, S. & Ibáñez Martín, R. (2023). For the love of meat: A conversation. Consumption and Society, 2(2), 300-312. https://doi.org/10.1332/YIVS3129

2022

2021

van Erp, M. Reynolds, C. Maynard, D. Starke, A. Ibáñez Martín, R. Andres, F. Leite, M. C. A. Alvarez de Toledo, D. Schmidt Rivera, X. Trattner, C. Brewer, S. Adriano Martins, C. Kluczkovski, A. Frankowska, A. Bridle, S. Levy, R. B. Rauber, F. Tereza da Silva, J. & Bosma, U. (2021). Using Natural Language Processing and Artificial Intelligence to Explore the Nutrition and Sustainability of Recipes and Food. Frontiers in Artificial Intelligence, 3, [621577]. https://doi.org/10.3389/frai.2020.621577

2019

Smits, F. & Ibanez Martin, R. (2019). Rethinking the village in the Anthropocene: ‘the village’ as a site for innovation. Etnofoor, 31(2), 67-85.
Deborah, H. Ibanez Martin, R. S, K. Sakoun, R. K, S. Yates Doeer, E. & Göttke, F. (2019). The ethnographic fact: a discussion of ethics in anthropological fieldwork. Somatosphere.
Laurent, J. & Ibanez Martin, R. (2019). Voor onze shit zorgen. Wijsgerig Perspectief, 59(2), 32-42.

2023

Brouwer, J. van Renswoude, I. van Erp, M. Hendriksen, M. Ibáñez Martín, R. & Leonhard, O. (2023). Inleiding. In J. Brouwer, M. van Erp, M. Hendriksen, R. Ibáñez Martín, O. Leonhard, & I. van Renswoude (Eds.), Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen Uitgeverij Sterck & De Vreese.
Ibáñez Martín, R. & van Erp, M. (2023). Van persoonlijke gezondheid naar ‘planetary health’. In Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen Uitgeverij Sterck & De Vreese.

2023

Barua, M. Ibáñez Martín, R. & Achtnich, M. (2023). Introduction, Plantationocene: Theorizing the Contemporary. Cultural Anthropology. https://culanth.org/fieldsights/introduction-plantationocene

2023

Brouwer, J. van Renswoude, I. van Erp, M. Leonhard, O. Hendriksen, M. & Ibáñez Martín, R. (Eds.) (2023). Wat schaft de pot? Eetcultuur in Nederland door de jaren heen. Uitgeverij Sterck & De Vreese.