skip to main content

Vacature Communicatie KNHG & Webredacteur Historici.nl open tot 8 januari

De KNHG, de beroepsvereniging van historici in Nederland, en het historische platform Historici.nl zijn op zoek naar een communicatiemedewerker en een webredacteur. Heb je affiniteit met erfgoed, geschiedenis en wetenschap? Heb je een goed ontwikkeld taalgevoel? Solliciteer dan tot 8 januari 2023 op deze vacature.

Als medewerker communicatie ga je aan de slag met de uitvoering van het externe communicatiebeleid van het KNHG. Je maakt de nieuwsbrieven, en houdt de website actueel. Daarnaast speel je een grote rol bij het maken van promotiemateriaal voor evenementen en congressen.

Als webredacteur van Historici.nl ben je verantwoordelijk voor het relevant houden, de redactie en het onderhoud van Historici.nl. Je zorgt voor dagelijkse content, bewaakt de redactionele planning en verzorgt de promotie van de website op sociale media.

Klinkt dit interessant voor jou? Lees hier meer over de vacature en solliciteer!