Jansen, A.W.H. (Lidy)

Coördinator bibliotheek en archiefcollecties
E-mail:
lidy.jansen@meertens.knaw.nl
Telefoon:
020 4628 511

Biografie

Publicaties

2023

Jansen, L. (2023). Een kijkje in de keuken van het Meertens Instituut: Collectie: Taalkaarten. In J. Brouwer, M. van Erp, M. Hendriksen, R. Ibáñez Martín, O. Leonhard, & I. van Renswoude (Eds.), Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen (pp. 10-12). Uitgeverij Sterck & De Vreese.
Jansen, L. (2023). Een kijkje in de keuken van het Meertens Instituut: Collectie: Afbeeldingen van uithangborden en gevelstenen. In J. Brouwer, M. van Erp, M. Hendriksen, R. Ibáñez Martín, O. Leonhard, & I. van Renswoude (Eds.), Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen (pp. 26-27). Uitgeverij Sterck & De Vreese.
Jansen, L. (2023). Een kijkje in de keuken van het Meertens Instituut: Collectie: Roodkapje-boeken. In J. Brouwer, M. van Erp, M. Hendriksen, R. Ibáñez Martín, O. Leonhard, & I. van Renswoude (Eds.), Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen (pp. 39-40). Uitgeverij Sterck & De Vreese.
Jansen, L. (2023). Een kijkje in de keuken van het Meertens Instituut: Collectie: Onderzoek naar het bewaren en conserveren van levensmiddelen. In J. Brouwer, M. van Erp, M. Hendriksen, R. Ibáñez Martín, O. Leonhard, & I. van Renswoude (Eds.), Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen (pp. 86-87). Uitgeverij Sterck & De Vreese.
Jansen, L. (2023). Een kijkje in de keuken van het Meertens Instituut: Collectie: Brochures inzake voeding. In J. Brouwer, M. van Erp, M. Hendriksen, R. Ibáñez Martín, O. Leonhard, & I. van Renswoude (Eds.), Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen (pp. 99-100). Uitgeverij Sterck & De Vreese.
Jansen, L. (2023). Een kijkje in de keuken van het Meertens Instituut: Collectie: Boekenoogen en Bakker: 'Recept van een elixter om lang te leeven'. In J. Brouwer, M. van Erp, M. Hendriksen, R. Ibáñez Martín, O. Leonhard, & I. van Renswoude (Eds.), Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen (pp. 112-113). Uitgeverij Sterck & De Vreese.
Jansen, L. & de Bruin, M. J. (2023). Een kijkje in de keuken van het Meertens Instituut: Inleiding. In J. Brouwer, M. van Erp, M. Hendriksen, R. Ibáñez Martín, O. Leonhard, & I. van Renswoude (Eds.), Wat schaft de pot?: Eetcultuur in Nederland door de jaren heen (pp. 39-40). Uitgeverij Sterck & De Vreese.

2013

Jongenburger, W. Jansen, A. W. H. & Zeldenrust, D. A. (2013). Collectieplan Meertens Instituut 2013-2018. Meertens Instituut.

2013

Lidy Jansen (2013). Collectievorming en collectievormingsprofielen. 26-09-2013. (Lezing voor studenten Reinwardt Akademie, Amsterdam, Amsterdam)