5 april 2023

Deadline verlengd: Meertens-NIAS-fellowship

De deadline voor de Meertens-NIAS-fellowship is verlengd naar 17 april 12.00 uur. De fellowship is bedoeld voor internationale onderzoekers op het gebied van Nederlandse taal en cultuur.

Het NIAS (Netherlands Institute for Advanced Study) accepteert aanmeldingen voor de Meertens-NIAS-fellowship 2023/2024 tot 17 april 12:00 uur. Ervaren internationale onderzoekers kunnen solliciteren voor een beurs van 5 of 10 maanden. Enthousiaste onderzoekers kunnen nieuwe idee├źn onderzoeken, meedoen aan uitdagende projecten, en ge├»nspireerd worden door het internationale, interdisciplinaire karakter van de KNAW. Zowel het NIAS als het Meertens Instituut zijn ervan overtuigd dat de internationalisering van Nederlandse taalkunde en etnologie de wetenschap verbeterd.

Lees meer op de NIAS website.