skip to main content

Lefeber, M.

WETENSCHAPPELIJKE ARTIKELEN IN TIJDSCHRIFT

  • Lefeber, M. & Koning, J. (2012). ‘Een fraey staend horlogie speelende differente airtjes’ Hollandse deuntjes in speelklokken en muziekboeken van de betere burgerij. De Achttiende Eeuw, 44(1), 28-53.
  • Lefeber, M., Kranenburg, P. van & Marolt, M. (2012). Identificatie van repertoire van achtiende-eeuwse bellenspeelklokken op basis van automatische vergelijking. Tijdschrift van de Koninklijke Vereniging voor Nederlandse Muziekgeschiedenis, LXI, 147-161.

LEZINGEN

  • Lefeber, M. & Kranenburg, P. van (2012, mei 15). Digitale identificatie van melodieën op bellenspeelklokken. Utrecht, Dag van het Nederlandse lied.
  • Lefeber, M., Kranenburg, P. van & Marolt, M. (2012, september 05). Automated recognition of melodies from eighteenth-century Dutch bell-clocks. Goettingen, The Conference on Interdisciplinary Musicology (CIM12).

ONDERWIJS

  • Lefeber, M. & Houben, A. (2011). BA/MA Cursus Contrafactuur. Universiteit Utrecht, Muziekwetenschap: (2011, november 16 – 2012, januari 27).

BESTUUR

  • Utrechtse Klokkenspel Vereniging, secretaris