skip to main content

31 januari 2013: Presentatie DBNL Limburg-portaal

Plaats: Gouvernement aan de Maas in Maastricht
Tijd: 16.30 uur – 19.00 uur


Het DBNL Limburg-portaalproject
is ongeveer een jaar geleden van start gegaan onder auspiciën van de bijzondere leerstoel ‘Taalcultuur in Limburg’ (prof. dr. Leonie Cornips). De uitvoering geschiedt in samenwerking met de LGOG-commissie Literatuurgeschiedenis. Deze commissie werkt momenteel ook aan een geschiedenis van de letteren in Limburg in boekvorm.

Sprekers tijdens de feestelijke presentatie op 31 januari zijn gedeputeerde Noël Lebens, prof. dr. Leonie Cornips, prof. dr. Joep Leerssen (mede-initiatiefnemer DBNL Limburg-portaal) en dr. Lou Spronck (voorzitter LGOG-commissie Literatuurgeschiedenis). Ook zijn er optredens van een viertal jonge dichters uit de Euregio en is er muziek van Paul van Loo en Ivo Rosbeek. Presentator is dichter en docent Quirien van Haelen. De bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk. Wel graag vóór 21 januari aanmelden.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.